Gogosi pufoase

de ana in Dulciuri, 1 Iul 2010 | 17812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 ml iaurt
  • 2 linguri smantana grasa
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • 20 ml ulei
  • 10 gr drojdie
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase:

Drojdia o dizolvam in iaurt apoi o incorporam in faina adaugand si celelate ingrediente mai putin uleiul pe care il vom adauga dupa ce obtinem o coca ferma.Coca obtinuta o lasam la dospit 1 ora ,apoi o mai tinem in frigider cca 1 ora .

Intindem o foaie nu prea subtire si cu ajutorul unui pahar formam gogosele.Ca sa obtinem gogosi pufoase si pline in interior le lasam la dospit 30 de minute dupa ce le-am dat forma.

Le rumenim in baie de ulei ,apoi le scoatem pe prosoape de hartie  si le pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi infuriate