Gogosi la cuptor

de Lau in Dulciuri, 19 Ian 2017 | 4207 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • coaja de la o lamaie
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi la cuptor:

Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam laptele caldut, untul la temperatura camerei,coaja de lamaie, sarea, drojdia dizolvata si mixam adaugand treptat faina (cat este posibil) dupa care framantam cu mainile pana rezulta un aluat elastic si nelipicios,

Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,

Intindem aluatul pe masa infainata si decupam cercuri cu o forma sau cu o cana mai mare,in mijloc cu capac de la o sticla, care le vom aseza in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos (avem grija sa nu ii rumenim prea tare)

Cand s-au racit le glazuram cu ciocolata sau pudrate cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu branza dulce, crema delicioasa si sirop de fructe de padure