Gogoşi cu lingura

de Zamfira in Dulciuri, 10 Aug 2016 | 3181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml iaurt gras 8%-10%
  • 2 ouă
  • 150 g făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 2 pliculeţe zahăr vanilinat
  • 1 esenţă de vanilie
  • coajă de lămâie sau câteva picături de esenţă de lămâie
  • sare
  • ulei pentru prăjit
  • zahăr pudră cu gust de vanilie pentru pudrat gogoşile
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşi cu lingura:

Omogenizăm foarte bine iaurtul cu ouăle, esenţele, zahărul vanilinat şi puţină sare.

Adăugăm făina şi praful de copt, amestecăm totul foarte bine.

Punem ulei într-o tigaie şi cand uleiul este fierbinte cu ajutorul unei linguri punem din aluat la prăjit. Întoarcem gogoşile pe ambele părţi pentru a se prăji complet. Timp de prăjire 3-4 minute pe fiecare parte.

Cât timp gogoşile sunt fierbinţi, pudrăm din belşug gogoşile cu zahăr pudră cu gust de vanilie.

Pot fi servite cu dulceaţă sau ciocolată moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşi cu lingura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

miki_a 1

12.08.2016, 09:38

Cred ca la fel de rapid se si termina!

Zamfira 1

13.08.2016, 10:21

Nu ajung nici macar doua portii. ) Multumesc!

mirela0911 1

14.08.2016, 10:21

Ce bune-s!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si smantana - nr. 300