Gogosi cu gem de capsuni

de AndreaE in Dulceata / Gem, 24 Mar 2014 | 3384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 25 gr drojdie
  • 150 gr zahar
  • 125 gr unt
  • Ulei de prajit
  • Gem de capsuni
  • Zahar praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu gem de capsuni:

Drojdia cu o cescuta de apa calduta si o lingurita de zahar se pune la crescut.

Faina se amesteca cu ouale, zaharul, untul la temperatura camerei si laptele caldut. Apoi se adauga maiaua.

Se framanta toata compozitia , apoi se pune la dospit la loc caldut.

Cand a crescut , se intinde o foaie  , si cu o cana se taie rondele. Rondelele respective se mai intaind un pic , se adauga gem de capsuni si se impatura.  Se apasa bine marginile ca sa nu sa se desfaca la prajit.

Se pune ulei la incins , apoi se prajesc gogosile.

Cand s-au racit se presara zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

simonacallas 1

24.03.2014, 23:42

dantes 1

25.03.2014, 05:45

bune

Satisfyyourcravings 1

25.03.2014, 10:59

Pe gustul tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de trandafiri, varianta cu apa plata