Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura

de madab in Dulciuri, 5 Mar 2015 | 2749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 pachetel drojdie uscata
  • lapte
  • sare
  • zahar
  • esenta de vanilie
  • ulei
  • nutella (ciocolata)
  • Gem de zmeura
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura:

Faina se pune intr-un bol.

In mijloc , se face o gaura in care se pun zaharul , sarea , esenta de vanilie , drojdia si putin lapte. 

Se amesteca foarte bine si se mai adauga lapte putin cate putin.

Se pune si putin ulei pt ca aluatul sa fie framantat foarte bine.

Aluatul se lasa la crescut , acoperit cu un prosop.

Cand e bine crescut , se taie bucatele si se intinde.

Se taie in patratele ,in care se pun gemul si ciocolata. 

Se inchid bine la capete sa nu curga.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins ,se pun gogosile si se intorc pe ambele parti cand sunt rumenite.

Se scot pe un platou pe care este si hartia absorbanta .

Cat sunt calde se pot pudra cu zahar pudra.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase