Sunt tare bune la gust,eu nu am avut coaja de lamaie netratata si am folosit esenta de vanilie.In interiorul lor nu gasesti o gaura,sunt toate pline :D
Mai intai se face maiaua,intr-un bol se pune drojdia cu putin lapte cald si putin zahar,se tine la cald acoperit pana fermenteaza.
intr-un castron mare se pune faina apoi se face o adancitura in mijloc si se pun pe rand toate ingredientele mentionate mai sus si maiaua.Untul se topeste la microunde.Se framanta bine pana se leaga toate ingredientele apoi se lasa la crescut acoperit cu un prosop curat cca 1 ora.
Se intinde cu sucitorul o foaie mai groasa pe planul de lucru pudrat cu faina, se taie rondele cu un pahar,apoi se mai tin 20-25 min la crescut pe o planseta.
Dupa ce au crescut se prajesc pe ambele parti, intr-o cratita cu mult ulei,apoi se scot pe un servetel absorbant si se pudreaza cu zahar sau zahar pudra amestecat cu scortisoara.
Pofta buna!