Gogosele rapide

de Michelle in Prajituri, 2 Noi 2009 | 9599 vizualizari

 

INGREDIENTE

2 oua, 6 lg zahar, 400 ml iaurt, 1 praf de copt, 300 gr faina, ulei ptr prajit, miere de albine, nuca macinata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele rapide:

Mod de preparare:
Oualele se bat bine apoi se adauga iaurtul si se mixeaza.
 
Se adauga si celelalte ingrediente

apoi se pun la prajit in uleiul incins cu lingura
se prajesc ff repede
se scot pe un servetel ca sa se mai absoarba grasimea apoi le asezam intr-o farfurie le ungem cu miere si presam nuca macinata!sau simple doar cu zahar vanilat!


Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ramo_cata 1

02.11.2009, 15:12

chiar ca rapide

cory 1

16.06.2010, 12:19

5 minute

elena1988 1

02.02.2011, 17:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ruladă cu gem