Gogosari umpluti cu struguri

de Oana in Muraturi, 12 Sep 2009 | 44953 vizualizari

COMENTARII (18)

liana_geicu 1

12.09.2009, 20:48

Este pentru prima data cand vad asa ceva! Interesant! Sunt tare curioasa ce gust au!

rivka 1

12.09.2009, 21:08

Mor cand vad muraturile astea

Oana 1

12.09.2009, 21:46

Liana, buni, buni si iar buni! senzationali! crantzanite, cum zicem noi si aromate si murate

Bunica 1

13.09.2009, 08:44

Uaaaaaaaaa...! Sunt foarte buni! va asigur eu ca am mancat la Oana. Cand ii vezi adusi la masa nu poti decat sa faci

Oana 1

13.09.2009, 11:03

Multumesc Buni

iSyc 1

15.09.2009, 05:16

Ar trebui sa faci un tutorial ... "Cum sa faci o galerie foto la reteta"

Lily_Musat 1

18.09.2009, 10:13

Este super reteta ta. Vreau sa o incerc si eu dar am o nelamurire. Ai zis " Se fierbe apoi borcanul la bain-marie jumatate de ora". Explica-mi cum fac asta. Pun apa pe foc intr-o oala si cand a fiert pun borcanele intr-o cratita si le scufund in acea oala fara sa pun apa in cratita cu borcane? Doar borcanele le pun fara apa? Astept raspuns. Mersi!!!

Oana 1

18.09.2009, 10:46

Lily, Eu am pus intr-o oala mare apa fiarta, direct de la robinet, era clocotita , apoi am pus borcanele fierbinti acolo, si am lasat sa fiarba la foc mic juma de ora. Pe fundul oalei e bine sa pui un prosopel. Deci borcanele direct intr-o oala cu apa fiarta.

Oana 1

18.09.2009, 10:47

Msyc, ma bucur ca-ti plac pozele

Irina 1

21.09.2009, 21:07

Da, si eu am mancat si sunt deliciosi.
Oana, cand iti fac o vizita?

Oana 1

22.09.2009, 15:58

Iri, pai cat de curand De ziua lui Cata

Irina 1

23.09.2009, 15:33

Abia astept ziua lui Cata!!!

Bucataras 1

23.09.2009, 16:29

si io

BlackFox 1

19.09.2010, 13:15

6 GOGOSARI SAU 6 KG DE GOGOSARI??????

Bunica 1

19.09.2010, 14:10

ingredientele oanei sint per borcan la cantitatile de gogosar/struguri

Bunica 1

19.09.2010, 14:11

blackfox, e importanta saramura ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati de vara