Gogosari umpluti

de JulyCris in Mancaruri de post, 14 Ian 2014 | 5750 vizualizari

 

O mancarica de post,rapida si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 ardei gogosar rosu
  • o cana si jumatate cu orez
  • 3-4 cepe
  • un borcan ciuperci
  • sare dupa gust (eu folosesc "Secretul gustului")
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Se spala ardeii gogosar si se curata de seminte, decupand cu grija codita.

Intre timp se pune pe foc ceapa taiata cubulete cu 5-6 linguri ulei si ciupercile maruntite. Se calesc putin, apoi se adauga orezul spalat bine. Se pune apa (cat sa fie imbibat, sa nu-l acopere) si se amesteca continuu pana se umfla putin. Se adauga sare dupa gust.

Dupa ce am terminat procedura, cu ajutorul unei lingurite se umplu gogosarii. Se pun intr-o tava, se face un sos din pasta de rosii (aproximativ 4 linguri) si apa, sare si piper, se mai pune putin ulei si se da la cuptor. Ardeii trebuie sa fie in acest sos aproape in intregime. Din cand in cand, se mai deschide cuptorul si cu o lingura se mai ia sos si se mai pune peste ardei, altfel orezul de deasupra se usuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]