Gogosari umpluti

de JulyCris in Mancaruri de post, 14 Ian 2014 | 5310 vizualizari

 

O mancarica de post,rapida si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 ardei gogosar rosu
  • o cana si jumatate cu orez
  • 3-4 cepe
  • un borcan ciuperci
  • sare dupa gust (eu folosesc "Secretul gustului")
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Se spala ardeii gogosar si se curata de seminte, decupand cu grija codita.

Intre timp se pune pe foc ceapa taiata cubulete cu 5-6 linguri ulei si ciupercile maruntite. Se calesc putin, apoi se adauga orezul spalat bine. Se pune apa (cat sa fie imbibat, sa nu-l acopere) si se amesteca continuu pana se umfla putin. Se adauga sare dupa gust.

Dupa ce am terminat procedura, cu ajutorul unei lingurite se umplu gogosarii. Se pun intr-o tava, se face un sos din pasta de rosii (aproximativ 4 linguri) si apa, sare si piper, se mai pune putin ulei si se da la cuptor. Ardeii trebuie sa fie in acest sos aproape in intregime. Din cand in cand, se mai deschide cuptorul si cu o lingura se mai ia sos si se mai pune peste ardei, altfel orezul de deasupra se usuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu linte si ciuperci