Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Iarna e lunga si grea, familia mare si mancacioasa;)
Gogoşarii se spală, se curăţă de codiţe şi seminţe. Se taie în patru şi se pun în oţetul fiert cu apa şi mirodeniile.
Se scot cu o spumieră şi se lasă la scurs. Între timp se curăţă restul de legume. Se montează în borcane după gust, un strat de conopidă, un strat de gogosari opăriţi şi printre ei morcovi, ţelină (rădăcină şi frunze), mărar uscat, usturoi şi hrean. Deasupra se aşează câteva frunze de vişin. După ce s-au umplut borcanele cu legume, se toarnă lichidul fierbinte. Borcanele închise cu celofan se păstrează la rece în cămară.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola