Gogosari murati

de Zamfira in Muraturi, 14 Sep 2012 | 14958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg. gogosari
  • cimbru,marar uscat (3-4 legaturi)
  • 500 g. hrean
  • 250 g. ardei iute
  • frunze de telina
  • Fiertura:
  • 2 L apa
  • 1 L otet ( 9 %)
  • 2 linguri sare dura
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 3-4 foi de dafin
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari murati:

Spalam gogosarii si-i taiem in doua indepartand semintele. 

Fierbem apa cu toate ingredientele din reteta. Cand incepe sa fiarba vom introduce una, una cate una jumatatile de gogosari ( timp de oparire 3-4 minute). Lasam gogosarii sa se raceasca putin timp in care pregatim borcanele. Pe fundul lor asezam cimbru, marar, hrean curatat si spalat, frunze de telina, apoi introducem jumatatile de gogosari opariti. Zeama in care am oparit gogosarii o vom da in clocot si o turnam peste gogosari. Inchidem ermetic borcanele si le vom lasa in cuptorul incins pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida la otet pentru iarna