Gogosari murati

de Teo in Muraturi, 31 Oct 2010 | 10074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 kg gogosar taiat
  • 3 cani de apa
  • 1 cana de otet
  • 1/2 kg zahar
  • 200 g sare
  • foaie de dafin, piper, boabe de mustar
  • 100 ml ulei
  • frunze de telina

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari murati:

Se pune saramura la foc cu toate ingredientele si dupa primele clocote se aseaza pe foc 1/4 din cantitatea de gogosar. Se scufunda de 2-3 ori cu paleta, se scoate gogosarul taiat si se scoate intr-o cratita. Continuam cu inca 1/4 din cantitate, facand aceeasi operatie pana cand terminam cantitatea de gogosar.

Se aseaza apoi gogosarul in borcane, se pun cateva frunze de telina si se toarna saramura calduta. Se capseaza si in 2-3 zile se pot manca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (33)

nadina73 1

14.03.2011, 23:27

La multi ani! Teo iubita iti doresc din tot sufletu multa sanatate,o primavara minunata asa cum esti tu................tot binele din lume

Teo 1

15.03.2011, 11:59

sunteti minunate!am simtit imbarbatarea voastra si va multumesc !

Adinacarla 1

22.03.2011, 18:26

muratura mea preferata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ardei bulgaresti