Gnocchi de vizita

de mihaelar63 in Paste, 31 Oct 2017 | 3883 vizualizari

 

  Ce se poate prepara mai rapid si mai usor cand esti in deplasare? Bineinteles ca paste . Totul a pornit de la o bucata de cas cu Wasabi care mi-a incitat papilele gustative. M-am descurcat cu ingredientele si ustensilele ce le-am gasit in apartament.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr gnocchi
  • 400 gr carnati unguresti picanti
  • 300 gr cascaval cu Wasabi
  • 100 gr pesto clasic
  • ketchup
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi de vizita:

  1. Pastele se pun la fiert in apa clocotinda, cu sare, respectand timpul indicat pe ambalaj.
  2. Eu fierb pastele mai putin decat timpul indicat pentru ca-mi place a la dente. De exemplu in loc de 8 minute, le fierb 6 minute.
  3. Carnatul se taie rondele si se rumeneste usor intr-o tigaie non-aderenta pana elibereaza putina grasime.
  4. Cascavalul cu wasabi se taie bastonase [nu am avut razatoare].
  5. Pastele se pun intr-o tava si se distribuie pe deasupra carnatul si cascavalul.
  6. Din loc in loc, puneti cu ajutorul unei linguri,pesto si Ketchup.
  7. Dati tava la cuptor sa se gratineze usor, pana casul incepe sa se topeasca.
  8.  Serviti pastele calde. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Eu fierb pastele mai putin decat timpul indicat pentru ca-mi plac a la dente.

2

Nu a fost nevoie de ulei, grasimea eliberata de carnat a fost suficienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi de vizita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu ciuperci si sos alb