Intr-o forma asemanatoare am mancat la Cantina-Restaurant din firma in care lucrez.Noi avem acum un bucatar care ne rasfata cu talentele lui in ale gatitului.
Rosiile taiate cubulete se calesc, intr-o lingura de ulei de masline, intr-un wok.
Se pune sare si piper dupa gust.
Apoi se pun intr-un castronel pana se pregatesc in acelasi Wok si restul de ingrediente.
Intai se calesc ceapa si usturoiul in doua linguri de ulei de masline.
Apoi se adauga ciupercile taiate dupa preferinta.
Se adauga si sunca taiata patratele.
Apoi se adauga si sosul de rosii si vinul alb Riesling.
Daca sosul este prea lichid atunci se adauga si o lingura de faina.
Ierburile italienesti se presara in sos deasupra.
Gnocchi se pun intr-o forma mai mare termorezistenta, apoi se presara Mozzarella peste, taiate fasii.
Apoi se toarna sosul, smantana si parmesanul.
La 200 °C, circa 20-30 minute pana capata o culoare aurie.
1
Vinul alb ii da sosului un gust deosebit
2
Ierburile italienesti sunt perfecte pentru aceasta reteta.
3
Se poate prepara si cu Gouda.