Ghiveci de toamna

de Miha in Mancaruri de post, 15 Oct 2009 | 7794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 3 vinete
  • 500 g gogosari copti
  • 3 rosii
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 pastranac
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 cana suc de rosii
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de toamna:

Ceapa tocata marunt o calim putin in uleiul de masline impreuna cu morcov si pastarnac. Adaugam rosiile tocate marunt sau blenduite ( ca in cazul meu:) ) si sucul de rosii.

Punem si dovlecel, apoi vinete coapte si tocate marunt si gogosarii.

Daca mai este nevoie adaugam 1 pahar de apa, potrivim gustul de sare si piper si dam la cuptor pana scade si ajunge la consistenta dorita.

Am servit cu paine neagra prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete