Ghiveci de legume

de luminita20_2006 in Mancaruri de post, 12 Aug 2011 | 4370 vizualizari

 

Ghiveci de legume, o mancare de sezon ce poate fi preparata in orice combinatie va place.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • -1 dovlecel
  • -300 gr pastai
  • -2 frunze telina(tulpina)
  • -2 cartofi
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 ardei gras verde
  • -2 morcovi
  • -1 ceapa
  • -200 ml suc de rosii
  • -ulei
  • -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Preparare ghiveci de legume

Legumele se taie bucati mari

Se incinge in tigaie uleiul se pune ceapa se lasa sa se imoaie putin apoi punem telina, morcovul si ardeiul gras se lasa un pic sa se inabuse apoi se pun pastaile, vanata, dovlecelul si cartoful.

Se pregateste un vas yena se pune un pic de ulei se aseaza legumele care s-au inabusit foarte putin in tigaie se condimenteaza, se pune sucul de rosii si se da la cuptor 35 min.

Un ghiveci de legume delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de post