Ghiveci de legume

de Lau in Mancaruri de legume, 31 Mai 2011 | 4675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mazare
  • 400 g fasole verde
  • 500 g morcovi
  • 500 g ciuperci
  • 5 cartofi
  • sare
  • 1 ceapa
  • ulei
  • piper
  • 1 cutie de rosii(se poate pune si prospete)
  • patrunjel verde optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

se spala mazarea,fasolea,ciupercile

se curata cartofii, se spala si se taie

se curata morcovii si se taie

se pun la fiert legumele in apa cu sare

ceapa se curata si se toaca marunt

se pune uleiul in tigaie si cand s-a incalzit se adauga ceapa. Se caleste putin dupa care se adauga cutia de rosii si se lasa putin sa se caleasca impreuna

cand sunt aproape fierti cartofii se adauga si ceapa

se potriveste de sare,piper dupa gust

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la tigaie cu ciuperci