Ghiveci cu pui la oala de lut

de Constelatialeu in , 17 Iun 2018 | 3742 vizualizari

 

Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele de pui
  • legume in cantitati variabile ( nu le-am cantarit)
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • cartofi noi mai micuti
  • fasole fideluta galbena
  • 2 cepe albe
  • 1/2 de varza alba
  • 2 morcovi
  • condimente pentru pui de la Delikat
  • ierburi de gradina de la Delikat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu pui la oala de lut:

Mai intai am spalat ciocanele de pui, le-am sters cu un servet si apoi le-am stropit cu putin ulei si am presarat condimentele de la Delikat.

Separat am curatat toate legumele, le-am taiat in bucati mai mici, le-am pus intr-un castron incapator si le-am presarat cu sare si ierburi de gradina. Am luat oala de lut am pus un strat de legume, apoi am asezat ciocanele de pui, apoi am acoperit cu restul de legume. Am asezat capacul si am bagat oala la cuptor la foc mic cca 3 ore. O nebunie de arome se raspandeau din cuptor. Am servit cu salata de varza. Simplu si gustos !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu pui la oala de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in crusta de pesmet reteta delicioasa