Ghiveci

de ianculubita in Mancaruri de legume, 16 Mar 2011 | 4772 vizualizari

 

Pentru ca tot suntem in post,va dau reteta mea de ghiveci si sper sa va placa

 

INGREDIENTE

  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1telina mica
  • cateva pastai congelate sau de la borcan
  • 1dovlecel
  • 1vanata
  • 1ardei gras
  • 1catel de usturoi
  • 250g bame puse de mine la congelator
  • 500g rosii
  • 3cartofi
  • 2frunze de varza verde
  • 1ardei iute
  • sare
  • 4-5linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci:

Toate ingredientele,curatate,spalate,apoi in cratita cu ulei,incep sa le asez in ordinea urmatoare:ceapa,morcovul,dovlecelul,vanata,telina si ardeiii,toate taiate rondele subtiri si asezate in vas;urmeaza jumatate din rosii tot rondele,cartofii cubulete, usturoiul zdrobit,varza suvite,pastaile,bamele,sare,deasupra restul de rosii,1cana cu apa,acoperit vasul cu o folie de aluminiu si dau la cuptor 30-40min;dupa acest timp,scot folia,amestec,mai potrivesc la gust si daca e nevoie,mai las la cuptor 10-15min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu broccoli si sos tomat