Ghivechi de legume

de robert_b in Mancaruri de legume, 8 Aug 2014 | 4801 vizualizari

 

O mancare de vara simpla si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe
  • o vanata mare
  • 2 ardei
  • 3 morcovi
  • 500 gr. rosii
  • sare
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghivechi de legume:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Se spala, se decojesc si se taie cubulete vinetele. Apoi se toaca si ardeii tot cubulete. Morcovii se spala si se dau prin razatoare. Rosiile se dau si ele prin razatoare. Cand ceapa s-a calit se adauga vanata, ardeii, morcovii si sare. Se mai lasa cateva minute, apoi se adauga rosiile si se mai lasa zece minute!

Se serveste cu patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am adaugat si o mana de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghivechi de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]