Ghebe cu oua

de gaby_gabytza in Mancaruri de legume, 27 Feb 2013 | 4533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g ghebe
  • 4 oua
  • 3 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 250 ml ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe cu oua:

Spalam ghebele foarte bine, le punem intr-o oala cu apa la fiert si le lasam sa fiarba un clocot.

Curatam ceapa, o taiem si o calim in ulei. Adaugam ghebele scurse de apa. Punem repede sarea, usturoiul curatat si pisat, condimentele si deasupra o cana cu apa. Lasam sa fiarba ghebele impreuna cu condimentele. La sfarsit cand vedem ca a scazut apa adaugam ouale batute. Le calim impreuna si luam de pe foc.

Servim cu mamaliguta 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (17)

Rocsi 1

27.02.2013, 20:10

Mamei mele ii plac mult!

Lau 1

27.02.2013, 20:22

gustoase

Dya Daniela Andrei 1

28.02.2013, 19:27

Te invidiez! Imi amintesc ca atunci cand eram mici mancam mereu ghebe,,, dar le aduceam de la bunica mea, care locuia tot intr-o zona de munte.... in sarcina, am servit la un restaurant si mi-au facut o pofta nebuna, insa cautarile au fost in zadar!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de ciuperci cu smantana si usturoi