Gem/pasta de soc

de Bunica in Dulceata / Gem, 21 Oct 2012 | 3936 vizualizari

 

Daca-mi spunea cineva ca din fructele mici si negra ale socului poate iesi ceva atat de delicios nu credeam.Si.....m-am convins. Si cu asta cred ca am terminat de facut dulceata,gem.......

 

INGREDIENTE

  • 1l.pasta de soc
  • 750g, zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem/pasta de soc:

Pasta de soc fiind procesata se pune direct in caratita alaturi de zahar.

Se fierb pana se ingroasa putin,incat sa curga. 

Cand este gata se ia de pe foc si se pune in borcane.

Borcanele se capacesc si se pun in camara .

TIPS-URI

1

Eu pun si gemul si dulceata calde in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem/pasta de soc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bunica 1

22.10.2012, 16:58

Sim0na 1

23.10.2012, 11:12

N-am mancat niciodata, iar pana anul asta nici nu stiam ca se face asa ceva! Eu stiam ca bobitele alea sunt.. otravitoare
Dar cum se face pasta? As vrea sa incerc si eu la anu reteta..

KATHERINE 1

26.11.2012, 23:44

BUNI DRAGA,DAR PASTA CUM SE FACE???NU NE DAI RETETA,BUNI?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de zmeura -varianta 2