Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de RODIMUR in Conserve, 3 Sep 2017 | 5317 vizualizari
Constelatialeu 1
Delicios in orice varianta
RODIMUR 1
Mulțumesc, Clementina! Mie îmi place mai mult cu prune tocate, pentru utilizările lui multiple la dulciuri. Mai mult pentru asta fac dulcețuri și gemuri și nu pentru a le mânca așa, ca atare...
mihaelar63 1
Bun gemul de prune . Eu am pus doar de ala de experienta Am sa postez reteta
Rahela Velicu 1
Foarte bun!
miki_a 1
În varianta asta nu am mâncat, dar sigur e foarte bun!
Mulțumesc, Mihaela! Nu știu cum e acela de experiență, dar merg pe mâna ta, pentru că am încredere...
Mulțumesc frumos, Mimi!
Miki, e foarte bun pentru că rămân prunele relativ întregi...
kytz 1
De incercat!
cristinutanicolita 1
Mulțumesc, Kytz! Nu e greu de încercat, e chiar mai ușor de făcut decât cel cu prune tocate...
Mulțumesc frumos, Cristinuța!
Cofetarul Vesel 1
delicios!!!
Mulțumesc, cofetarilor suceveni!
mirela0911 1
Asa am facut si eu, cu prune intregi! Foarte bun!
anca_rm 1
cel mai bun gem
MotanLaOale 1
Mirela, eu fac mai mult din prune tocate, pentru a-l folosi la dulciuri, dar fac puțin și așa, cu prune întregi...
Mulțumesc, Anca! Și cel de caise este bun, chiar mai parfumat...
Mulțumesc, Motănel!
Panacris 1
Mulțumesc frumos, Cris!
dantes 1
Bun!
Mulțumesc frumos, Dante!
Rocsi 1
Asa ne place si noua sa il pregatim, cu fructe intregi!
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 10:37
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
mihaelar63
MotanLaOale
vasimur
Bucataras
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!