Gem de macese

de Oana in Dulciuri, 20 Noi 2014 | 10999 vizualizari

COMENTARII (23)

diaconta 1

20.11.2014, 16:16

Grozav de bun
Si noi pregatim in fiecare an dar cumparam pasta gata preparata de la o doamna,asa ca doar o fierbem cu zahar.
Bravo harnicuto

Ela68 1

20.11.2014, 16:23

preferatul meu

reisnaor_2006 1

20.11.2014, 16:35

MotanLaOale 1

20.11.2014, 16:37

bun bun

Gherca Daniela 1

20.11.2014, 16:38

bun, bun

Georgiana78 1

20.11.2014, 16:53

Gustoasa si sanatoasa!

katty 1

20.11.2014, 17:36

Ce imi place gemul de macese .Delicios !

babi5 1

20.11.2014, 17:55

Este munca de chinez batrin la ea dar merita

Valclaudia 1

20.11.2014, 17:59

curajoaso!

mirela0911 1

20.11.2014, 18:51

Tare mult ne place!

simona72 1

20.11.2014, 19:04

Nu am facut niciodata, dar imi aduce aminte de copilarie!!

Bya Ralu 1

20.11.2014, 20:58

eu nu am mai papat!dai un borcan?

Bunica 1

20.11.2014, 21:29

Tare bun!

Ksenya 1

21.11.2014, 09:36

Azi imi iau si eu macese,sper sa gasesc

Oana 1

22.11.2014, 20:01

Hi,hi, e prima data cand fac si eu si ce credeti, a doua zi am mai facut o tura Chiar ca am fost curajoasa! Dar am avut noroc, pentru ca acasa am o sita la robot si am strecurat pasta in 5 minute, super a iesit! Chiar acum am mancat un croissant uns cu unt si cu gem de macese, bun rauuuuu!

ianculubita 1

16.10.2015, 12:28

Este intradevar super bun,imi pare rau ca mie nu mi-a ramas culoarea putin mai rosie,dar nu cred ca asta-i baiul!!

Oana 1

16.10.2015, 15:00

Poate l-ai fiert mai mult...dar asa e, nu are importanta

diaconta 1

16.10.2015, 15:07

Da,ai avut noroc cu robotul,altfel e munca nu joaca.
Noi cumparam pasta de macese de la o doamna care are o "masinarie" cu care o pregateste.
Noi o fierbem fara zahar cam o ora si un sfert si pe urma cu zaharul cam jumatate de ora.Am pus 1 kg zahar la 3l de pasta.
Culoarea a ramas foarte frumoasa dupa ce s-a fiert.
Te felicit Oana

Oana 1

20.10.2015, 17:56

Multumesc

Xandrinne 1

22.10.2015, 16:48

Xandrinne 1

22.10.2015, 16:48

dantes 1

23.10.2015, 06:42

Buna!

Ksenya 1

23.10.2015, 08:24

L-am facut !Fetelor,cele care inca nu v-ati hotarat....vi-l recomand...e atat de fin ,o adevarata bomba pentru papilile gustative!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiți a la Benedetta