Gem de macese

de Zamfira in Dulceata / Gem, 25 Sep 2012 | 9799 vizualizari

COMENTARII (31)

diaconta 1

25.09.2012, 22:03

si noi punem in fiecare an

scortisoara 1

25.09.2012, 22:03

foarte interesanta dulceata! n-am mancat niciodata dar pariu ca-i delicioasa!

Panacris 1

25.09.2012, 22:03

Dar ucul de macese, cum l-ai obtinut? Recunosc ca si eu am comandat pasta de macese de pe http://www.fructenaturale.ro/produse.html, si o sa prepar pasta de macese cu zahar si ce mai trebuie Pana acu vreo cativa ani, mama curata macesele de samburi si perisorul alb

Lau 1

25.09.2012, 22:08

Zamfira 1

25.09.2012, 22:11

panacris, sursa este o colega de serviciu...are la randul ei o cunostinta de langa Brasov care are macese in gradina, macesele sunt presate si la noi ajunge doar sucul de macese, iar zaharul il punem noi...

Zamfira 1

25.09.2012, 22:17

am inteles ca e multa munca,,,,culesul, curatat, spalat, presat....

MotanLaOale 1

25.09.2012, 22:18

T I M E A 1

25.09.2012, 22:23

bun tare gemul de macese

diaconta 1

25.09.2012, 22:27

Si noi cumparam pasta de macese si doar o fierbem cu zahar.E o doamna care are o masina speciala pentru asta si face pasta de macese pe care o trimite in Germania.

Rocsi 1

25.09.2012, 22:28

Mama prietenului meu stiu ca facea, dar sincer nu am gustat niciodata!

Zamfira 1

25.09.2012, 22:30

dia, e o raritate pasta de macese,,,are mare cautare in Germania

Zamfira 1

25.09.2012, 22:34

rocsi, merita gustat, este ceva foarte deosebit, CEA MAI BUNA COMBINATIE,,,,,CLATITE CU MACESE!!!!!!

Panacris 1

25.09.2012, 22:34

Eu v/am dat sursa mea, e din Petrila, Hunedoara Tine pasta si cca 3 ani, face un fel de ulei, deasupra, care o tine tare bine

Rocsi 1

25.09.2012, 22:37

Nu stiu daca mai face acum, dar daca dda, ii zic sa imi trimita un borcan!

Zamfira 1

25.09.2012, 22:41

multumiri panacris!!! adresa, sigur o sa fie de folos!!!!

Zamfira 1

25.09.2012, 22:41

rocsi, astept vesti de la tine....sper sa iti placa

mamaieelena 1

25.09.2012, 23:32

kukibella 1

26.09.2012, 07:49

cati 1

26.09.2012, 08:27

_Alina_ 1

26.09.2012, 08:51

Ce bun tre sa fie!

gaby_gabytza 1

26.09.2012, 09:56

Buuun

Aurelia 07_07 1

26.09.2012, 13:50

Draga Zamfira pastreaza un borcan pe cind vin in concediu.Mama ce buna este mai ales la clatite

Cris2711 1

26.09.2012, 16:25

ce ai muncit ))Zamfira

Cris2711 1

26.09.2012, 16:25

Zamfira 1

26.09.2012, 17:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de macese