Gem de gutui cu pere

de Rocsi in Dulceata / Gem, 28 Oct 2010 | 11148 vizualizari

COMENTARII (8)

nadina73 1

28.10.2010, 22:52

primace bine ca noramea e harnicuta focdar si eu i dau

nadina73 1

28.10.2010, 22:52

asa rocsule va za zica te aprovizionezi nu gluma

corina241 1

28.10.2010, 23:00

harnicuta,nu gluma

kamy 1

28.10.2010, 23:00

si mie imi placeda nu am facut...inca 5f

Corinuta 1

28.10.2010, 23:15

Rocsi, ce-ai combinat tu aici?

ela 1

28.10.2010, 23:26

adica cum?din sefa Rocsi,a devenit nora Rocsi???Nadinaaaaaaa.....

Bucataras Medi 1

29.10.2010, 09:59

ce parfum , ce aroma..............

Rocsi 1

29.10.2010, 11:10

-nadina nu ma aprovizionez prea mult,,,asa putin din toatema bucur k te mandresti cu mine
corina241 multumesc
-kamy multumesc
-corina am combinat gutui cu pere si a iesit o bunatate
-da mai ela ai ramas cu stirile in urma...acum sunt nora lui nadina deci sunt si mai sefa ca eu dau ordin si ea imi face ce vreau(si ea si copilul)
-medi saru-mana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de cirese,visine si zarzare