Gem de corcoduse

de Lau in Dulciuri, 27 Iul 2011 | 5469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg corcoduse
  • 1 kg de zahar
  • 3 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de corcoduse:

Se spala corcodusele si se scot samburii.

Se pune un strat de corcoduse, un strat de zahar, altul de corcoduse-zahar pana terminam.

Acoperim si lasam peste noapte.

A 2-a  zi punem la foc si amestecam din cand in cand sa nu sa se prinda de oala.

La final adaugam zaharul vanilat.

Facem testul cu un pahar de apa rece.

Se ia cu o lingura putin si se scurge in apa.

Daca trece prin apa fara sa se imprasitie este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de corcoduse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de prune