Gem de corcoduse

de susu in Dulceata / Gem, 20 Noi 2010 | 19355 vizualizari

COMENTARII (7)

Laly 1

20.11.2010, 00:03

Susu,vin sa fur si eu un borcanel,ca nu ma vede nimeni

susu 1

20.11.2010, 00:11

Laly cam tarziu, din pacate nu mai am niciun borcan. Dupa magiunul de topoloveni asta e preferatul nostru ca e mai acrisor

Laly 1

20.11.2010, 00:12

Lasa Susu ma inscriu pe lista de asteptari,asa sunt prima

Rocsi 1

20.11.2010, 10:59

nu am mai mancat gem de corcoduse din copilarie

La Ancuta 1

20.11.2010, 17:40

este preferatul meu. Super

Bunica 1

20.11.2010, 18:42

Wow, ce bunatate ! Nu am facut pana acum.....dar in vara viitoare nu-l voi rata !:

Teo 1

20.11.2010, 23:27

este cel mai bun gem,care merge cel mai bine la prajituri; de asemenea, compotul de corcodusi e f. gustos, la noi in familie se consuma primul bravo , susu !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise