Gem de coacăze roşii

de diaconta in Conserve, 8 Iul 2012 | 30932 vizualizari

COMENTARII (37)

Sim0na 1

09.07.2012, 21:11

Sa cer... sa nu cer... Lasa ca-l trimit pe al meu sa ceara! Poate lui i-oi da ceva
Cred ca iesit foarte bun.. desi cam multa munca ptr doar 3 borcanele..
Din pacate anul asta n-am apucat prea multe fructe.. am pus la congelator doar cateva cirese, coacaze si zmeura.. Sper sa mai gasesc niste visine sa fac macar dulceata de visine.

diaconta 1

09.07.2012, 21:12

Sim0,pentru tine as putea face o exceptie si sa aduc la Sibiu o lingurita doua

iry-gabriela 1

09.07.2012, 21:24

ce bunatate! la mine poti sa trimiti un borcanel??????????????

mamaieelena 1

09.07.2012, 21:25

ce culoare ,ce bunatate

diaconta 1

09.07.2012, 21:30

Iri_Love,atat am 3 borcanele

diaconta 1

09.07.2012, 21:30

Mamaie

iry-gabriela 1

09.07.2012, 21:35

macar ce mai ramane pe fund de gust ca nu ma supar

diaconta 1

09.07.2012, 21:42

iri_love
09.07.2012, 21:35

macar ce mai ramane pe fund de gust ca nu ma supar
Ok

ionela2682 1

10.07.2012, 07:39

Nu am mancat niciodata ..dar dupa spect ,culoare si prezentarea de nota 10 numai minunat poate sa fie.....!!!!

diaconta 1

10.07.2012, 08:42

Ionela,cam ai dreptate un deliciu,dar cam putinel,de-abia o sa ne facem pofta

diaconta 1

10.07.2012, 13:20

am zis eu ca nici nu se mai uita Cristi la dulceturile mele

mena29 1

12.07.2012, 17:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida in sos