Gem de cirese

de ela in Dulceata / Gem, 24 Iun 2011 | 9615 vizualizari

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

24.06.2011, 07:12

bun si gustos totul super

LicutaMarin 1

24.06.2011, 08:14

arata super! imi place culoarea...

MotanLaOale 1

24.06.2011, 08:47

diaconta 1

24.06.2011, 09:08

uite asta iti motiveaza absenta

deyutzky 1

24.06.2011, 11:29

Rocsi 1

24.06.2011, 11:41

ce te-ai pus pe gemuri sunt bune ,mai ales la iarna cand scorti un borcanel

lilik 1

24.06.2011, 12:55

Ubulika 1

24.06.2011, 18:05

buuuun...eu habar n`am sa fac gem;
imi place si bolu

MIUTA 1

25.06.2011, 00:12

aziz 1

25.06.2011, 11:24

ce bun,elo da si mie un borcanel fata

ela 1

25.06.2011, 11:33

Mona...ai dat iama in borcane?

RuxyRux 1

25.06.2011, 12:16

Minunat!!!

ionela2682 1

25.06.2011, 15:48

Ella ..ce de gemuri..

adry88 1

28.06.2011, 16:29

Lau 1

02.07.2011, 22:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui cu pere