Gem de caise si cirese

de mihaelar63 in Dulceata / Gem, 23 Iun 2012 | 4546 vizualizari

COMENTARII (16)

iry-gabriela 1

23.06.2012, 05:06

imi place combinatia si culoarea chear

mamaieelena 1

23.06.2012, 07:04

imi place asa ca vreau si eu o lingurita

Rocsi 1

23.06.2012, 08:49

Ce combinatie minunata.nu am servit nicodata.bravo draga mea.

Lau 1

23.06.2012, 08:55

minunata

Panacris 1

23.06.2012, 09:49

Reusita combinatia! Interesant gustul!

MotanLaOale 1

23.06.2012, 09:54

Mitinita 1

23.06.2012, 09:56

Miha 1

23.06.2012, 09:56

ce bun...mni, mni...

T I M E A 1

23.06.2012, 10:07

bun, bun

_Alina_ 1

23.06.2012, 13:51

ooo, ce bunatate

laura_n 1

23.06.2012, 15:56

delicioasa combinatie! felicitari!

Bya Ralu 1

23.06.2012, 21:04

foarte bun

mirela0911 1

23.06.2012, 21:40

Ce combinatie delicioasa trebuie sa fie!

Sim0na 1

23.06.2012, 22:45

Faina combinatie!!!

diaconta 1

23.06.2012, 23:13

excelenta combinatie

Mihaela11_jo 1

23.06.2012, 23:43

Foarte aromat
si ce culori

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise parfumate