Reteta de mai jos pleaca de la savuroasa supa de origine spaniola, gazpacho!
Este o supa care are ca principale ingrediente: rosiile, castravetii si usturoiul, nu sufera preparare termica, se serveste rece. Eu o savurez vara in special, cand apar rosiile acelea sanatoase, dulci si zemoase.
Se pot face variatiuni plecand de la ingredientele de baza, se mai foloseste busuioc, ardei, etc.
Eu am ales si un alt ingredient, care stiu ca nu prea e pe placul anumitor persoane (aici, ma refer in special la piticii mei), insa adaugat astfel, se consuma la fel de usor.
Oricum, aceasta supa este extrem de savuroasa, ador aroma usturoiului si al rosiilor proaspete.
Cu ajutorului noului meu gadget Blender Personal Blend Active Pro, prepar extrem de rapid aceasta supa pe care, consumand-o direct din recipientul adaptat acestei situatii, am numit-o gazpacho'n go!
Va recomand cu toata inima atat supa savuroasa, cat si blenderul necesar prepararii rapide, intrucat supa trebuie sa iasa fina si delicata.
Legumele se spala. Rosiile se taie in sferturi. Castravetele se taie in fasii. Usturoiul se curata.
Se pregateste recipientul. Se pun in el, rosiile, castravetii, usturoiul, broccoli, si sare.
Se ataseaza unitatii principale, se fixeaza, apoi se blenduieste toata compozitia.
Se scoate intr-un castronel sau se savureaza direct din recipient.
Se serveste cu paine prajita unsa cu ulei si usturoi sau simpla.
Sa va fie de folos!
1
puteti adauga un strop de ulei de masline cand serviti.
2
alegeti rosii coapte