Nu va speriati,doar denumirea e ciudata(m-am frantuzit si eu un pic),altfel e foarte simpla si bineinteles ca e ....delicioasa.M-am inspirat tot din Cartea regala de bucate,mi-a placut ca era foarte ciocolatoasa,dar pentru ca era cam dulce,i-am adaugat si un jeleu de visine acrisor,sau niste fructe,dupa pofta fiecaruia.Nici nu stiu daca mai imbietor era gustul delicios de ciocolata sau mirosul de iasomie proaspat culeasa.
Ciocolata impreuna cu untul se pune pe bain marine,pana cand se topesc.Se lasa sa se raceasca compozitia ciocolatoasa.
Ouale se separa.
Peste compozitia de ciocolata se pune faina,mixam si incorporam galbenusurile.
Albusurile se bat spuma tare si se adauga zaharul,apoi se adauga amestecand usor,in compozitia de ciocolata.
Eu am pus intr-o forma de chec unsa cu unt,ideal ar fi fost forme individuale,dar nu am.
Se pune la cuptor la 170 grade pentru 30 de minute.Eu am lasat-o putin mai mult,dar cred ca ideea era sa ramana mai ciocolatoasa.
Pentru jeleu,am amestecat compotul cu o lingura de amidon ,am pus pe foc pana s-a ingrosat.