Garnitura de orez milanez

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2014 | 43112 vizualizari

COMENTARII (24)

portiadelumina 1

11.02.2014, 18:23

Eu cu orezul sunt un pic certat, dar, când e foarte bine gătit, un pic, un pic mănânc.

babi5 1

11.02.2014, 18:32

Bun imi place

simona72 1

11.02.2014, 18:32

Mie imi place orezul, pe asta si gol il mananc...are o culoare super!!

Corinuta 1

11.02.2014, 18:33

Cred ca-i tare bun!

nadea68 1

11.02.2014, 18:36

multumesc

Constelatialeu 1

11.02.2014, 18:58

Arata bine !

Geanina87 1

11.02.2014, 19:55

Pushaa 1

11.02.2014, 20:41

nadea68 1

11.02.2014, 20:42

multumesc pentru aprecieri

GeorgiaA 1

11.02.2014, 20:45

Bunut, si eu il fac, e tare buuun!

Rocsi 1

11.02.2014, 20:59

Ce cremos este

diaconta 1

11.02.2014, 21:22

ce culoare superba are

Bunica 1

11.02.2014, 21:34

Usturoi le orez n-am pus.Cred ca e bun!

MotanLaOale 1

11.02.2014, 22:07

Ela68 1

11.02.2014, 22:09

incerc si eu cu parmezan, cred ca e delicios

feliciacristea46 1

11.02.2014, 22:49

fara usturoi si fara dafin, nu merge ! parmezan cat mai mult !

Ina 1

12.02.2014, 16:00

nadea68 1

12.02.2014, 17:25

multumesc

nadea68 1

12.02.2014, 17:29

reteta originala e cu usturoi care se pune odata cu ceapa si apoi se scoate... se simte putin la gust

laura_n 1

13.02.2014, 21:36

arata tare bine

deyutzky 1

14.02.2014, 17:11

cred ca e tare gustos

nadea68 1

15.02.2014, 16:45

Cusnir_Mihaela 1

09.07.2014, 16:30

Nu am mai folosit niciodata sofranul si vreau neaparat sa incerc reteta aceasta, dar am o nelamurire: pliculteul de sofran se pune tot in apa si se dizolva nu? si aceasta compozitie se adauga toata peste orez? Intreb pentru ca in alte retete am observat ca se pune mai putin si am inteles ca devine putin amar daca este in cantitate mare. Multumesc mult!

Ginu 1

18.02.2024, 12:25

Cred ca e f bun dar ce orez ati folosit? Am încercat "n" feluri de orez si, ori e nefiert,ori e un terci. Unde e neconcordanta?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Hasselback