Garnitura de cartofi

de T I M E A in Mancaruri de post, 24 Aug 2014 | 92732 vizualizari

 

Felul principal de azi a constat in snitele de vitel cu garnitura de cartofi. Ne plac tare mult cartofii gatiti in felul acesta si m-am gandit sa va scriu si voua reteta chiar daca este ceva banal.

 

INGREDIENTE

  • aprox 1 kg de cartofi
  • 2 cepe mici rosii
  • 2 gogosari murati
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi:

Cartofii ii curatam, spalam si ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare.

Cand sunt fierti ii scurgem de apa.

Intr-o tigaie mai adanca punem un pic de ulei si punem tigaia pe foc.

Cand uleiul este incalzit adaugam ceapa si gogosarii murati taiati felii. Lasam sa se caleasca un pic apoi adaugam paprika rosie si amestecam.

Turnam cartofii in tigaie si potrivim de sare si piper. Amestecam si lasam pe foc inca 2-3 minute sa se imbine aromele.

La final adaugam patrunjelul tocat si luam de pe foc.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

DIANA B 1

07.04.2015, 13:43

Eu asa ceva as papa de Paste , dupa cat mi-a fost de rau de duminica pana aseara , de la niste carnuri , branza si mamaliga noi nu tinem post )

Criss 1

12.01.2017, 07:23

kytz 1

15.01.2017, 12:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu legume