Garnitura cartofi evantai

de andremys in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 152198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi medii sau mai mari
  • 500 gr cascaval
  • 500 gr costita sau ceva afumat
  • 2 oua
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura cartofi evantai:

Se curata cartofii si se feliaza astfel incat baza sa ramana intreaga. Fiecare felie se umple cu cate o felie de costita.

Se bat ouale si se pun peste cartofi iar dupa aceea se stropesc cu uleiul de masline astfel incat sa patrunda bine cartofii.

Se  baga la cuptor pt 50 de minute iar cand sunt gata se adauga cascavalul ras deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si branza chiar si smantana,ce combinatie va place.

2

Eu am servit cu salata verde langa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta pastorului