Ganache de ciocolata cu frisca aromata

de Dea_Dea in Prajituri, 1 Apr 2013 | 3723 vizualizari

 

Un desert simplu si gustos!!

 

INGREDIENTE

  • Ganache:
  • 100 gr ciocolata neagra menaj
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 ml frisca si esenta de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ganache de ciocolata cu frisca aromata:

Ganache:

Frisca se pune pe abur sa se infierbante, se adauga ciocolata rupta bucatele , si se omogenizeaza. Cand este topita ciocolata , se pun pe foc la fiert 3-4 min, se ia de pe foc si se lasa la racit . Se da la frigider 30 min apoi se bate cu mixerul, spuma.

In frisca cealalta se pune esenta de lamaie si se bate bine.

Se pune un rand de ganache , un rande de frisca , un rand de ciocolata si deasupra am pus fulgi de ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ganache de ciocolata cu frisca aromata" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine, iaurt si cacao