Fursecurile lui Mos Craciun

de Ligia Bxl in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 4620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 cani de zahar
  • 3 cani de ulei
  • 2 de praf de copt
  • 1kg de faina
  • 1 fiola de esenta de vanilie
  • 1 borcan de gem
  • 200 gr de unt
  • 50 gr de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecurile lui Mos Craciun:

Se freaca ouale cu zaharul si esenta de vanilie.Dupa incorporarea lor se adauga ulei cate putin continuind amestecarea copozitiei iar la urma se adauga praful de copt si faina.Din aluatul nu prea tare se formeaza bile rotunde si se aseaza in tava dupa care se coc.Dupa coacere se lasa sa se raceasca si apoi cu cutitul se scobesc in mijloc.Din compozitia obtinuta prin scobire se amesteca cu un borcan de gem,200 gr de unt si 50 gr de cacao.Se freaca bine si cu aceasta crema se umplu fursecurile apoi se orneaza dupa preferinte.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecurile lui Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca si cafea