m-am inspirat de aici:
http://www.bucataras.ro/retete/fursecuri-cu-nuca-de-cocos-44275.html
Destul de migaloase aceste fursecuri dar grozave la gust!
Aluatul se face amestecand toate ingredientele enumerate mai sus. Rezulta un aluat nelipicios, cu care se lucreaza usor, pe care-l vom tine timp de o ora la frigider.
Intre timp preparam umplutura astfel: amestecam albusul cu zaharul pudra folosind mixerul la viteza cea mai mare, adaugam untul, lingura de lapte iar la final nuca de cocos.
Dupa ce aluatul a stat o ora la rece, rupem bucatele din el,in functie de cat de mari dorim sa modelam fursecurile; eu am pierdut ceva timp cu asta pentru ca am vrut sa fie mici fursecurile si "masura" pentru fiecare fursec a fost marimea unei nuci.
Intindem cu sucitoarea fiecare bucatica de aluat in parte, punem la mijloc cca. 1/2 lingurita din umplutura de cocos si adunam aluatulin partea de jos, cu grija sa nu se rupa sau sa nu iasa umplutura.
Asezam fursecurile in tava, pe hartie de copt, incalzim cuptorul si introducem tava la temperatura moderata pentru cca. 20-25 min.
Le lasam sa se raceasca, topim ciocolata la foc mic in cele 4 linguri de lapte, apoi cu ajutorul unei pungi decoram fursecurile dupa bunul plac...
Pofta buna!