Fursecuri simple cu vanilie

de Sim0na in Dulciuri, 4 Apr 2015 | 5282 vizualizari

 

Multumesc Miha ptr reteta

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou
  • 200 g faina alba
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri simple cu vanilie:

Untul l-am lasat la temperatura camerei, apoi l-am mixat usor. Am adaugat zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie, si am mixat pana s-a topit zaharul, iar crema a devenit spumoasa. Am adaugat oul, continuand mixarea, apoi faina in ploaie. 

Pentru o mai buna omogenizare am scos paletele mixerului si am amestecat cu o paleta sau lingura.

Aluatul format l-am pus intr-un posh si am spritat mici gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Am dat tava la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, sau pana ce talpa fursecului s-a colorat putin. Inainte de a scoate tava eu am adaugat fulgi de ciocolata deasupra, dar nu s-au „lipit” toti.

Am scos fursecurile din tava si le-am lasat sa se raceasca.

O bunatate frageda si parfumata!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri simple cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mena29 1

04.04.2015, 21:56

Vreau si eu pentru maine la Cred ca sut foarte fragede

Andra_Constantinescu 1

04.04.2015, 22:45

Foarte bune!

MotanLaOale 1

05.04.2015, 00:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu lamaie pentru Craciun