Fursecuri simple

de Miha in Dulciuri, 6 Aug 2010 | 12575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 220 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri simple:

Oul se bate bine impreuna cu zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare.

Untul se topeste si se toarna peste ou, mixand usor. Punem apoi faina amestecata cu praful de copt si cu ajutorul unei linguri omogenizam. Vom obtine un aluat moale, dar care dupa ce va sta la frigider minim jumatate de ora se va intari considerabil.

Rupem bucatele din aluat si formam bilute, pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc mediu, in jur de 10 minute, pana incep sa se aureasca pe margini.

Se pudreaza cu zahar sau se spriteaza cu ciocolata, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri simple" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort curcubeu