Fursecurile astea le-am facut azi dimineata cand nu mai aveam nimic dulce prin casa si s-au dovedit a fi foarte "untoase" :)) si gustoase. Au gust de biscuitii aceia spritati numai ca sunt crocanti la exterior si fragezi inauntru. Numa' buni la o ceasca de cafea cu lapte!
Faina o cernem si apoi o amestecam cu zaharul si vanilia. Adaugam galbenusurile, apa si untul taiat cuburi si framantam la rece un aluat. Se da 30 de minute in frigider.
Dupa ce trece timpul scoatem aluatul si facem bilute pe care le asezam la distanta intre ele pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Cand incepem sa facem bilutele aprindem cuptorul la foc mediu.
Lasam fursecurile sa se coaca aproximativ 20 de minute la foc mic sau pana cand se rumenesc la fund si sunt tari la exterior.
Dupa ce-i scoatem ii lasam sa se raceasca si apoi dam iama in ei:)
Sa aveti pofta!