Fursecuri M&M

de CameliaR in Dulciuri, 6 Noi 2016 | 6764 vizualizari

 

Aceste fursecuri sunt foarte fragede si bune. Pentru acesta reteta m-am inspirat de pe blogul lui Edith. Sunt delicioase! 

 

INGREDIENTE

  • 220 g faina
  • 40 g cacao
  • 200 g dulceata/gem
  • 140 g zahar
  • 80 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • bomboane M&M
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri M&M:

Intr-un bol amestecam faina, cu cele 40 g de cacao, praful de copt si sarea. Trecem prin sita acest amestec o singura data. Intr-un alt bol mixam gemul/dulceata, zaharul si uleiul. Adaugam jumatate din amestecul solid peste amestecul cu gem/dulceata. Omogenizam. Adaugam si restul de faina si amestecam cu mana pana se omogenizeaza. Adaugam faina in functie de consistenta gemului. Trebuie sa obtinem un aluat moale, care nu se lipeste de maini. Formam bilute din aluat si le aplatizam. Adaugam cate 2-3  bomboane M&M. Tapetam o tava cu hartie de copt si apoi punem fursecurile. Le lasam la 180 C timp de 10 minute. Ca sa ramana moi trebuie sa le pastram intr-o cutie cu capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri M&M" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pricomigdale