Le-am denumit asa pentru ca am preluat reteta de la Laura Sava ( si baietelul ei )...
1. Se topeste untul intr-o cratita sau la microunde si se lasa la racorit.
2. Se bate albusurilel spuma, cu un praf de sare, intr-un vas perfect curat si uscat.
3. Se pune zaharul si se mixeaza in continuare, la putere minima.
4. Se amesteca faina (cernuta) cu nucile si se toarna acest amestec peste albusurile batute. Se amesteca usor compozitia cu o spatula/lingura, apoi se inglobeaza untul.
5 .Se incinge cuptorul la 180 grade C. Cu ajutorul unei lingurite ( sau chiar cu o punga taiata la unul din capete) se formeaza mici gramajoare pe tava tapetata cu hartie de copt:
Se vor coace fursecurile cca. 10 minute; intre timp, se rupe ciocolata bucatele si se topeste-o la bain-marie sau la microunde( o lasam putin sa se racoreasca.)
6. Lipim fursecurile, cate doua, cu ciocolata, iar la final, cand sunt toate gata , le decoram cu zahar pudra, caco sau chiar ciocolata topita...