Este o reteta usor de facut si nu foarte costisitoare.V-o recomand cu mult drag.Este un deliciu!!!
Ouale,lingura de apa,zaharul,coaja de lamaie si esenta de vanilie se amesteca toate impreuna.Amestecam foarte bine.Apoi se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si fulgi de cocos.Aluatul trebuie sa fie potrivit,nici prea tare nici prea moale.Cu mainile unse cu ulei se formeaza bilute(ca la rafaello dar le turtim putin)de 5-6 cm.Se coc in cuptorul preincalzit,pana cand devin aurii pe talpa.
SIROPUL:Intr-un ibric punem apa si zahar la fiert pana se formeaza un sirop.Dupa ce a fiert siropul,se lasa timp de 2-3 minute la "racit" iar fursecurile trebuie sa fie reci.Luam fursecurile,le inmuiem in sirop rand pe rand si le asezam pe un platou/tava.Dupa ce le-am inmuiat,preparam crema urmand instructiunile de pe ambalaj.Cand este gata,punem deasupra fiecarui fursec crema,si deasupra cremei putina ciocolata/finetti.
Pofta Buna!!!