Fursecuri "Fulgi de zapada"

de La Ancuta in Prajituri, 30 Dec 2011 | 4217 vizualizari

 

Va aduc cu drag "fulgi de zapada", foarte buni si fragezi, iar daca aveti copilasi pot si ei sa participe la prepararea lor.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 300 g faina
  • 50 g amidon
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Fulgi de zapada":

Mixam untul moale pana devine spumos iar apoi adaugam zaharul pudra si vanilia si mixam pana se incorporeaza. Amestecam faina cu amidonul si o incorporam treptat in crema de unt.

Va rezulta un aluat putin lipicios din care vom forma bilute cu diametrul de ~1.5 cm. Asezam bilutele in tava tapetata cu hartie de copt, lasand putina distanta intre ele. Cu o furculita aplatizam bilutele.

Dam la cuptor, la foc potrivit timp de 10 minute. Fursecurile nu trebuie sa nu se rumeneasca. Scoatem din cuptor si le ningem cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Fulgi de zapada"" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca