Fursecuri fragede cu nuca

de susu in Prajituri, 26 Dec 2009 | 12203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g nuca
  • 250 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g unt
  • 1 ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu nuca:

Se macina nucile la masina si se lasa untul la temperatura camerei. Daca nu aveti zahar pudra cumparat il rasniti si apoi il cantariti sa aibe 250 g. Untul inmuiat se freaca spuma cu mixerul. Ca sa iasa mai pufoase batem si oul spuma. Se incorporeaza treptat cate putin din faina ou si zahar si se amesteca cu mana. La sfarsit adaugam si nucile. Se tine compozitia la frigider pentru 15 minute, apoi se formeaza fursecurile cu mana si se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se baga la cuptorul incalzit la foc mic pentru 15 minute. Cand se rumenesc pe margini se scot. Eu am folosit 1/2 din cantitati si mi-a iesit aproape o tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

danygospodina 1

27.12.2009, 14:08

Era sa uit aplauzele!

Teo 1

27.12.2009, 20:16

mi-a placut si mie ce a iesit; repede ,bune la gust si tare frumusele.

susu 1

29.12.2009, 00:31

Multumesc fetelor pentru aprecieri. Am intrat sa mai postez cateva retete, cam tarziu e adevarat dar in limita timpului disponibil. Eu ma mentin. am 50 kg de cativa ani insa tot ce prepar dau sotului care spune ca il uratesc, ca eu nu mananc si ii dau lui sa-l ingras.

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca