Untul la temperatura camerei se pune impreuna cu ouale, migdalele macinate, coaja de lamaie,zaharul brun, smantana, sarea, praful de copt intr-un castron incapator.
Amestecam, apoi adaugam faina cat cere aluatul.
Framantam si lasam aluatul la rece pentru 30 minute.
Infainam masa de lucru, intindem aluatul in foaie subtire si decupam apoi fursecurile in forma dorita.
Eu am folosit forma de floare, jumatate din floricele le-am perforat la mijloc cu ajutorul unui dui din metal.
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Tapetam doua tavi cu hartie de copt.
Asezam floricelele in tavi, apoi le dam la copt pentru 20 minute.
Le scoatem din cuptor, apoi din tava si le lasam la racit.
Ungem floricelele neperforate cu dulceata de caise, apoi lipim deasupra cate o floricica cu gaura la mijloc.
Asezam pe platou si pudram cu zahar farin.
Pofta buna!