Fursecuri ''Dieta Dukan''

de Constelatialeu in Vegan / Raw vegan, 15 Apr 2013 | 11995 vizualizari

 

Nu m-am apucat sa tin diete de slabit,inca nu renunt la coastele de porc.M-a rugat o prietena sa-i fac fursecurile astea ,cica-s bune pentru cei ce vor sa mai slabeasca 2-3 kg. si nu se pot abtine de la dulciuri.Sunt de rontait,sa-ti piara cheful...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tararte de grau
  • 1 lingura iaurt degresat
  • 2 linguri indulcitor ( de stevie)
  • 1 lingurita cacao
  • 1/2 lingurita scortisoara
Portii: 34
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri ''Dieta Dukan'':

Taratele de ovaz,grau impreuna cu indulcitorul se amesteca.

separat se bate bine oul se adauga lingura de iaurt si se omogenizeaza,apoi se toarna peste tarate formand o mixtura care se lasa 10 min la hidratat.

Dupa 10 min se adauga cacaoa si scortisoara si se omogenizeaza.

Se formeaza fursecuri de grosimea 1 cm,se aseaza in tava pe hartie de copt,se lasa la cuptorul preincalzit 20 min.

Se scot si se lasa sa se raceasca bine.Trebuie sa fie tari,crocante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ''Dieta Dukan''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti raw