Fursecuri cu unt de arahide și banane

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 11 Oct 2012 | 5628 vizualizari

 

Fursecuri americane clasice, ideale la micul dejun lângă un pahar cu lapte sau de ce nu lângă o cafeluță.

 

INGREDIENTE

  • 2 căni făină,
  • 1 lingură praf de copt,
  • 1/2 linguriță scorțișoară,
  • 1/2 linguriță nucșoară,
  • 1/2 linguriță cuișoare,
  • 1/2 linguriță sare,
  • 1/3 cană ulei,
  • 1/3 cană miere,
  • 1 cană unt de arahide fin,
  • 1/2 cană fulgi de ovăz,
  • 3 banane.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt de arahide și banane:

Într-un castron cernem făina împreună cu praful de copt, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea. În alt castron pasăm bananele și le amestecăm cu uleiul, mierea și untul de arahide. Se bat bine cu mixerul până se omogenizează. Se adaugă amestecul de făină și se amestecă bine. La sfârșit se adaugă fulgii de ovăz și se amestecă până la omogenizare. Se pune aluatul în tăvi tapetate cu hârtie pergament, cu o linguriță la distanță de 2 cm. Se coc câte 10-12 minute în cuptorul preîncălzit la 190 grade C. Se lasă să se răcească în tăvi. Se servesc reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt de arahide și banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Degetele" cu ciocolata